Tamil Meaning of william jefferson clinton
william jefferson clinton
Other Tamil words related to william jefferson clinton
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william jefferson clinton
- william james durant => வில்லியம் ஜேம்ஸ் டுராண்ட்
- william james => வில்லியம் ஜேம்ஸ்
- william iv => வில்லியம் நான்காம்
- william inge => வில்லியம் இங்
- william iii => வில்லியம் மூன்றாம்
- william ii => வில்லியம் II
- william i => வில்லியம் I
- william hyde wollaston => வில்லியம் ஹைட் வொல்லஸ்டன்
- william hubbs rehnquist => வில்லியம் ஹப்ஸ் ரிஹான்க்விஸ்ட்
- william howard taft => வில்லியம் ஹோவர்ட் டாஃப்ட்
- william jennings bryan => வில்லியம் ஜென்னிங்ஸ் பிரையன்
- william john clifton haley jr. => வில்லியம் ஜான் கிளிஃப்டன் ஹலி ஜுனியர்
- william kidd => வில்லியம் கிட்
- william le baron jenny => வில்லியம் லே பேரன் ஜென்னி
- william lloyd garrison => வில்லியம் லாயிட் காரிசன்
- william makepeace thackeray => வில்லியம் மெக்பீஸ் தக்கரே
- william maxwell aitken => வில்லியம் மாக்ஸ்வெல் ஐட்கென்
- william mckinley => வில்லியம் மெக்கின்லி
- william mitchell => வில்லியம் மிட்செல்
- william morris => வில்லியம் மோரிஸ்
Definitions and Meaning of william jefferson clinton in English
william jefferson clinton (n)
42nd President of the United States (1946-)
FAQs About the word william jefferson clinton
Definition not available
42nd President of the United States (1946-)
No synonyms found.
No antonyms found.
william james durant => வில்லியம் ஜேம்ஸ் டுராண்ட், william james => வில்லியம் ஜேம்ஸ், william iv => வில்லியம் நான்காம், william inge => வில்லியம் இங், william iii => வில்லியம் மூன்றாம்,