Gujarati Meaning of william iv
વિલિયમ ચોથો
Other Gujarati words related to વિલિયમ ચોથો
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william iv
- william inge => વીલિયમ ઈન્જ
- william iii => વિલિયમ ત્રીજા
- william ii => વિલિયમ બીજો
- william i => વિલિયમ I
- william hyde wollaston => વિલિયમ હાઇડ વોલસ્ટન
- william hubbs rehnquist => વિલિયમ હબ્સ રેહનકવિસ્ટ
- william howard taft => વિલિયમ હોવર્ડ ટેફ્ટ
- william hoover => વિલિયમ હૂવર
- william holmes mcguffey => વિલિયમ હોમ્સ મેકગફી
- william holman hunt => વિલિયમ હોલ્મન હન્ટ
- william james => વિલિયમ જેમ્સ
- william james durant => વિલિયમ જેમ્સ ડુરાન્ટ
- william jennings bryan => વિલિયમ જેનિંગ્સ બ્રાયન
- william john clifton haley jr. => વિલિયમ જ્હોન ક્લિફ્ટન હેલી જુનિયર
- william kidd => વિલિયમ કિડ
- william le baron jenny => વિલિયમ લે બેરોન જેની
- william lloyd garrison => વિલિયમ લોયડ ગેરિસન
- william makepeace thackeray => વિલિયમ મેકપીસ ઠેકરે
- william maxwell aitken => વિલિયમ મેક્સવેલ ઐટકેન
- william mckinley => વિલિયમ મેકકિનલે
Definitions and Meaning of william iv in English
william iv (n)
King of England and Ireland; son of George III who ascended the throne after a long naval career (1765-1837)
FAQs About the word william iv
વિલિયમ ચોથો
King of England and Ireland; son of George III who ascended the throne after a long naval career (1765-1837)
No synonyms found.
No antonyms found.
william inge => વીલિયમ ઈન્જ, william iii => વિલિયમ ત્રીજા, william ii => વિલિયમ બીજો, william i => વિલિયમ I, william hyde wollaston => વિલિયમ હાઇડ વોલસ્ટન,