Gujarati Meaning of william ashley sunday
વિલિયમ એશ્લે સંડે
Other Gujarati words related to વિલિયમ એશ્લે સંડે
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william ashley sunday
- william augustus => વિલિયમ ઓગસ્ટસ
- william averell harriman => વિલિયમ એવરેલ હેરીમન
- william beaumont => વિલિયમ બ Beaumont
- william benjamin hogan => વિલિયમ બેંજામિન હોગન
- william blake => વિલિયમ બ્લેક
- william bligh => વિલિયમ બ્લિઘ
- william bradford => વિલિયમ બ્રેડફોર્ડ
- william bradford shockley => વિલિયમ બ્રેડફોર્ડ શોકલી
- william burroughs => વીલીયમ બરોસ
- william butler yeats => વિલિયમ બટલર ઇયેટ્સ
Definitions and Meaning of william ashley sunday in English
william ashley sunday (n)
United States evangelist (1862-1935)
FAQs About the word william ashley sunday
વિલિયમ એશ્લે સંડે
United States evangelist (1862-1935)
No synonyms found.
No antonyms found.
william and mary => વિલિયમ અને મેરી, william a. craigie => વિલિયમ એ. ક્રેગી , willfulness => ઇচ্છાપૂર્વક, willfully => ઈરાદાપૂર્વક, willful neglect => ઇરાદાપૂર્વકની બેદરકારી,