Gujarati Meaning of west northwest
પશ્ચિમ ઉત્તર-પશ્ચિમ
Other Gujarati words related to પશ્ચિમ ઉત્તર-પશ્ચિમ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of west northwest
- west nile virus => વેસ્ટ નાઇલ વાઇરસ
- west nile encephalitis virus => પશ્ચિમી નાઈલ એન્સેફેલાઈટીસ વાઈરસ
- west nile encephalitis => વેસ્ટ નાઇલ એન્સેફેલાઇટીસ
- west midland => વેસ્ટ મિડલેન્ડ
- west malaysia => પશ્ચિમ મલેશિયા
- west indies => વેસ્ટ ઈંડીઝ
- west indian snowberry => પશ્ચિમ ભારતીય स्नोबेरी
- west indian smallpox => વેસ્ટ ઈન્ડિયન સ્મોલપોક્સ
- west indian satinwood => વેસ્ટ ઇન્ડિયન સેટિનવુડ
- west indian jasmine => પશ્ચિમ ભારતીય જાસ્મિન
- west pakistan => પશ્ચિમ પાકિસ્તાન
- west palm beach => વેસ્ટ પામ બીચ
- west point => વેસ્ટ પોઈન્ટ
- west saxon => પશ્ચિમી સેક્સન
- west side => પશ્ચિમ દિશા
- west southwest => પશ્ચિમ દક્ષિણ
- west sussex => પશ્ચિમ સસેક્સ
- west tocharian => પશ્ચિમ તોચારીઅન
- west virginia => પશ્ચિમ વર્જીનિયા
- west virginian => વેસ્ટ વર્જિનિયન
Definitions and Meaning of west northwest in English
west northwest (n)
the compass point midway between west and northwest
FAQs About the word west northwest
પશ્ચિમ ઉત્તર-પશ્ચિમ
the compass point midway between west and northwest
No synonyms found.
No antonyms found.
west nile virus => વેસ્ટ નાઇલ વાઇરસ, west nile encephalitis virus => પશ્ચિમી નાઈલ એન્સેફેલાઈટીસ વાઈરસ, west nile encephalitis => વેસ્ટ નાઇલ એન્સેફેલાઇટીસ, west midland => વેસ્ટ મિડલેન્ડ, west malaysia => પશ્ચિમ મલેશિયા,