Gujarati Meaning of vladimir vladimirovich nabokov
વ્લાદિમીર વ્લાદિમિરોવિચ નાબોકોવ
Other Gujarati words related to વ્લાદિમીર વ્લાદિમિરોવિચ નાબોકોવ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of vladimir vladimirovich nabokov
- vladimir vladimirovich mayakovski => વ્લાદિમીર વ્લાદિમિરોવિચ માયાકોવ્સ્કી
- vladimir putin => વ્લાદિમીર પુતિન
- vladimir lenin => વ્લાદીમીર લેનિન
- vladimir ilyich ulyanov => વ્લાદિમિર ઇલ્યિચ ઉલ્યાનોવ
- vladimir ilyich lenin => વ્લાદિમીર ઇલિચ લેનિન
- vladimir ilich ulyanov => વ્લાદીમીર ઇલીચ ઉલિયાનોવ
- vladimir ilich lenin => વ્લાદીમીર ઇલિચ લેનિન
- vladimir horowitz => વ્લાદિમીર હોરોવિટ્ઝ
- v-j day => વી-જે ડે
- vizsla => વિઝલા
Definitions and Meaning of vladimir vladimirovich nabokov in English
vladimir vladimirovich nabokov (n)
United States writer (born in Russia) (1899-1977)
FAQs About the word vladimir vladimirovich nabokov
વ્લાદિમીર વ્લાદિમિરોવિચ નાબોકોવ
United States writer (born in Russia) (1899-1977)
No synonyms found.
No antonyms found.
vladimir vladimirovich mayakovski => વ્લાદિમીર વ્લાદિમિરોવિચ માયાકોવ્સ્કી, vladimir putin => વ્લાદિમીર પુતિન, vladimir lenin => વ્લાદીમીર લેનિન, vladimir ilyich ulyanov => વ્લાદિમિર ઇલ્યિચ ઉલ્યાનોવ, vladimir ilyich lenin => વ્લાદિમીર ઇલિચ લેનિન,