Tamil Meaning of van allen belt
வேன் ஆலன் பெல்ட்
Other Tamil words related to வேன் ஆலன் பெல்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of van allen belt
- van beethoven => வான் பீத்தோவன்
- van bogaert encephalitis => வான் போகார்ட் என்செபலைடிஸ்
- van buren => வேன் பியூரன்
- van de graaff => வான் டி க்ராஃப்
- van de graaff generator => வான் டீ கிராப் ஜெனரேட்டர்
- van de velde => வான் டி வெல்ட்
- van der waals => வான் டெர் வால்ஸ்
- van der waal's forces => வான் டெர் வால்ஸ் விசைகள்
- van doren => வான் டோரன்
- van dyck => வான் டைக்
Definitions and Meaning of van allen belt in English
van allen belt (n)
a belt of charged particles (resulting from cosmic rays) above the Earth trapped by the Earth's magnetic field
FAQs About the word van allen belt
வேன் ஆலன் பெல்ட்
a belt of charged particles (resulting from cosmic rays) above the Earth trapped by the Earth's magnetic field
No synonyms found.
No antonyms found.
van allen => வான் ஆலன், van => வான், vamure => வாமுரே, vamplate => வாம்பிளேட், vampirism => வாம்பயரிசம்,