Tamil Meaning of valerin
வாலெரின்
Other Tamil words related to வாலெரின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of valerin
- valeridine => வாலெரிடின்
- valeric acid => வலேरिक அமிலம்
- valeric => வாலெரிக்
- valerianic => வலேரியானிக்
- valerianella olitoria => வேலிரியனெல்லா ஓலிட்டோரியா
- valerianella locusta => வேலேரியனெல்லா லோகஸ்டா
- valerianella => வலேரியனெல்லா
- valerianate => வைலேரியனேட்
- valerianaceous => வலேரியனேசியஸ்
- valerianaceae => வலெரியனேசியே
- valeritrine => வாலரிட்ரின்
- valerone => வேலரோன்
- valeryl => valeryl
- valerylene => வலேலிரைலைன்
- valet => வாலட் (valet)
- valet de chambre => வாலட் டி சாம்ப்ரெ
- valet parking => வாலெட் பார்க்கிங்
- valetta => வலெட்டா
- valetudinarian => உடல்நலம் குறித்து மிகுந்த எச்சரிக்கையுடன் இருப்பவர்
- valetudinarianism => நலவாழ்வுப்பற்று
Definitions and Meaning of valerin in English
valerin (n.)
A salt of valeric acid with glycerin, occurring in butter, dolphin oil., and forming an forming an oily liquid with a slightly unpleasant odor.
FAQs About the word valerin
வாலெரின்
A salt of valeric acid with glycerin, occurring in butter, dolphin oil., and forming an forming an oily liquid with a slightly unpleasant odor.
No synonyms found.
No antonyms found.
valeridine => வாலெரிடின், valeric acid => வலேरिक அமிலம், valeric => வாலெரிக், valerianic => வலேரியானிக், valerianella olitoria => வேலிரியனெல்லா ஓலிட்டோரியா,