Tamil Meaning of thomas more
தாமஸ் மோர்
Other Tamil words related to தாமஸ் மோர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas more
- thomas moore => தோமஸ் மூர்
- thomas middleton => தாமஸ் மிடில்டன்
- thomas merton => தாமஸ் மெர்டன்
- thomas mann => தாமஸ் மன்
- thomas malthus => தாமஸ் மால்தஸ்
- thomas malory => தாமஸ் மல்லோரி
- thomas lanier williams => தாமஸ் லேனியர் வில்லியம்ஸ்
- thomas kyd => தாமஸ் கைட்
- thomas kid => தாமஸ் கிட்
- thomas jonathan jackson => வின்சென்ட் ஃபுவென்டஸ் சப்பெத்ரா
- thomas nast => தாமஸ் நாஸ்ட்
- thomas nelson page => தாமஸ் நெல்சன் பக்கம்
- thomas paine => தாமஸ் பெயின்
- thomas phosphate => தாமஸ் பாஸ்பேட்
- thomas pynchon => தாமஸ் பின்சான்
- thomas reid => தாமஸ் ரீட்
- thomas robert malthus => தாமஸ் ராபர்ட் மால்தஸ்
- thomas stearns eliot => தாமஸ் ஸ்டர்ன்ஸ் எலியட்
- thomas straussler => தாமஸ் ஸ்ட்ராஸ்லர்
- thomas sully => தாமஸ் சல்லி
Definitions and Meaning of thomas more in English
thomas more (n)
English statesman who opposed Henry VIII's divorce from Catherine of Aragon and was imprisoned and beheaded; recalled for his concept of Utopia, the ideal state
FAQs About the word thomas more
தாமஸ் மோர்
English statesman who opposed Henry VIII's divorce from Catherine of Aragon and was imprisoned and beheaded; recalled for his concept of Utopia, the ideal state
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas moore => தோமஸ் மூர், thomas middleton => தாமஸ் மிடில்டன், thomas merton => தாமஸ் மெர்டன், thomas mann => தாமஸ் மன், thomas malthus => தாமஸ் மால்தஸ்,