Tamil Meaning of theodosius
தியோடோசியஸ்
Other Tamil words related to தியோடோசியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of theodosius
- theodore samuel williams => தியோடோர் சாமுவேல் வில்லியம்ஸ்
- theodore roosevelt memorial national park => தியோடர் ரூஸ்வெல்ட் நினைவு தேசிய பூங்கா
- theodore roosevelt => தியோடர் ரூஸ்வெல்ட்
- theodore herman albert dreiser => தியோடோர் ஹெர்மன் ஆல்பர்ட் டிரெய்சர்
- theodore harold white => தியோடோர் ஹரோல்ட் வைட்
- theodore francis powys => தியோடோர் பிரான்சிஸ் போவிஸ்
- theodore dwight weld => தியோடர் ட்வைட் வெல்ட்
- theodore dreiser => தியோடர் டிரைசர்
- theodor seuss geisel => தியோடர் சூஸ் கீசல்
- theodor schwann => தியோடர் ஷ்வான்
Definitions and Meaning of theodosius in English
theodosius (n)
the last emperor of a united Roman Empire, he took control of the eastern empire and ended the war with the Visigoths; he became a Christian and in 391 banned all forms of pagan worship (346-395)
FAQs About the word theodosius
தியோடோசியஸ்
the last emperor of a united Roman Empire, he took control of the eastern empire and ended the war with the Visigoths; he became a Christian and in 391 banned a
No synonyms found.
No antonyms found.
theodore samuel williams => தியோடோர் சாமுவேல் வில்லியம்ஸ், theodore roosevelt memorial national park => தியோடர் ரூஸ்வெல்ட் நினைவு தேசிய பூங்கா, theodore roosevelt => தியோடர் ரூஸ்வெல்ட், theodore herman albert dreiser => தியோடோர் ஹெர்மன் ஆல்பர்ட் டிரெய்சர், theodore harold white => தியோடோர் ஹரோல்ட் வைட்,