Gujarati Meaning of theodore francis powys
થિયોડોર ફ્રાન્સિસ પાવિસ
Other Gujarati words related to થિયોડોર ફ્રાન્સિસ પાવિસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of theodore francis powys
- theodore dwight weld => થિયોડોર ડ્વાઈટ વેલ્ડ
- theodore dreiser => થિઅડોર ડ્રાઇઝર
- theodor seuss geisel => થિયોડોર સુસ ગીસેલ
- theodor schwann => થિઓડોર શ્વાન
- theodor mommsen => થીઓડોર મોમ્સેન
- theodolitic => થિયોડોલિટીક
- theodolite => થિયોડોલાઈટ
- theodicy => થિયોડિસી
- theocratical => ધર્મતંત્રવાદી
- theocratic => ધાર્મિક સત્તાવાળા
- theodore harold white => થિયોડોર હેરલ્ડ વ્હાઈટ
- theodore herman albert dreiser => થિયોડોર હર્મન આલ્બર્ટ ડ્રેસર
- theodore roosevelt => થિયોડોર રૂઝવેલ્ટ
- theodore roosevelt memorial national park => થીયોડોર રુઝવેલ્ટ મેમોરિયલ નેશનલ પાર્ક
- theodore samuel williams => થિયોડોર સેમ્યુઅલ વિલિયમ્સ
- theodosius => થીઓડોસિયસ
- theodosius i => થિયોડોસિયસ પહેલો
- theodosius the great => થોડોસિયસ ધ ગ્રેટ
- theogonic => સૃષ્ટિવાદી
- theogonism => થિયોગોનિઝમ
Definitions and Meaning of theodore francis powys in English
theodore francis powys (n)
British writer of allegorical novels; one of three literary brothers (1875-1953)
FAQs About the word theodore francis powys
થિયોડોર ફ્રાન્સિસ પાવિસ
British writer of allegorical novels; one of three literary brothers (1875-1953)
No synonyms found.
No antonyms found.
theodore dwight weld => થિયોડોર ડ્વાઈટ વેલ્ડ, theodore dreiser => થિઅડોર ડ્રાઇઝર, theodor seuss geisel => થિયોડોર સુસ ગીસેલ, theodor schwann => થિઓડોર શ્વાન, theodor mommsen => થીઓડોર મોમ્સેન,