Tamil Meaning of theodor mommsen
தியோடர் மோம்சென்
Other Tamil words related to தியோடர் மோம்சென்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of theodor mommsen
- theodor schwann => தியோடர் ஷ்வான்
- theodor seuss geisel => தியோடர் சூஸ் கீசல்
- theodore dreiser => தியோடர் டிரைசர்
- theodore dwight weld => தியோடர் ட்வைட் வெல்ட்
- theodore francis powys => தியோடோர் பிரான்சிஸ் போவிஸ்
- theodore harold white => தியோடோர் ஹரோல்ட் வைட்
- theodore herman albert dreiser => தியோடோர் ஹெர்மன் ஆல்பர்ட் டிரெய்சர்
- theodore roosevelt => தியோடர் ரூஸ்வெல்ட்
- theodore roosevelt memorial national park => தியோடர் ரூஸ்வெல்ட் நினைவு தேசிய பூங்கா
- theodore samuel williams => தியோடோர் சாமுவேல் வில்லியம்ஸ்
Definitions and Meaning of theodor mommsen in English
theodor mommsen (n)
German historian noted for his history of Rome (1817-1903)
FAQs About the word theodor mommsen
தியோடர் மோம்சென்
German historian noted for his history of Rome (1817-1903)
No synonyms found.
No antonyms found.
theodolitic => தியோடோலைடிக், theodolite => தியோடோலைட், theodicy => தியோடசி, theocratical => மத ஆட்சிக்குட்பட்ட, theocratic => இறையாட்சி,