Gujarati Meaning of texas longhorn
ટેક્સાસ લોન્ગહોર્ન
Other Gujarati words related to ટેક્સાસ લોન્ગહોર્ન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of texas longhorn
- texas leaguer => ટેક્સાસ લીગર
- texas independence day => ટેક્સાસ ઇન્ડિપેન્ડન્સ ડે
- texas horned lizard => ટેક્સાસ હોર્નયુક્ત છીપ
- texas fever => ટેક્સાસ ફીવર
- texas chachalaca => ટેક્સાસ ચચાલાકા
- texas bluebonnet => ટેક્સાસ બ્લુબોનેટ
- texas armadillo => ટેક્સાસ આર્માડિલો
- texas => ટેક્સાસ
- texarkana => ટેક્સરકાના
- texan => ટેક્સન
- texas millet => ટેક્સાસ મિલેટ
- texas purple spike => ટેક્સાસ પર્પલ સ્પાઇક
- texas ranger => ટેક્સાસ રેન્જર્સ
- texas snowbell => ટેક્સાસ સ્નોબેલ
- texas snowbells => ટેક્સાસ સ્નોબેલ
- texas star => ટેક્સાસ સ્ટાર
- texas storksbill => ટેક્સાસ સ્ટોર્ક્સબિલ
- texas toad => ટેક્સાસ ટોડ
- texas tortoise => ટેક્સાસ કાચબો
- text => ટેક્સ્ટ
Definitions and Meaning of texas longhorn in English
texas longhorn (n)
long-horned beef cattle formerly common in southwestern United States
FAQs About the word texas longhorn
ટેક્સાસ લોન્ગહોર્ન
long-horned beef cattle formerly common in southwestern United States
No synonyms found.
No antonyms found.
texas leaguer => ટેક્સાસ લીગર, texas independence day => ટેક્સાસ ઇન્ડિપેન્ડન્સ ડે, texas horned lizard => ટેક્સાસ હોર્નયુક્ત છીપ, texas fever => ટેક્સાસ ફીવર, texas chachalaca => ટેક્સાસ ચચાલાકા,