Tamil Meaning of swedish iron
சுவீடிஷ் இரும்பு
Other Tamil words related to சுவீடிஷ் இரும்பு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of swedish iron
- swedish krona => ஸ்வீடிஷ் குரோனா
- swedish massage => ஸ்வீடிஷ் மசாஜ்
- swedish meatball => ஸ்வீடிஷ் மீட்பால்
- swedish mile => ஸ்வீடிஷ் மைல்
- swedish monetary unit => ஸ்வீடிஷ் நாணய அலகு
- swedish nightingale => ஸ்வீடிஷ் நைட்டிங்கேல்
- swedish rye => சுவீடிஷ் ரய்
- swedish rye bread => ஸ்வீடிஷ் ரை பிரட்
- swedish turnip => ஸ்வீடிஷ் டர்னிப்
- sweeney todd => ஸ்வினி டாட்
Definitions and Meaning of swedish iron in English
swedish iron (n)
wrought iron of high purity made in Sweden
FAQs About the word swedish iron
சுவீடிஷ் இரும்பு
wrought iron of high purity made in Sweden
No synonyms found.
No antonyms found.
swedish => ஸ்வீடிஷ், swedenborg => ஸ்வீடன்போர்க், sweden => சுவீடன், swede => स्वीडिश (Swede), sweatsuit => ஸ்வெட்ஸ்யூட்,