Tamil Meaning of strip poker
போக்கர் ஸ்ட்ரிப்
Other Tamil words related to போக்கர் ஸ்ட்ரிப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of strip poker
- strip mining => ஸ்ட்ரிப் மைனிங்
- strip miner => ஸ்ட்ரிப் மைனர்
- strip mine => ஸ்ட்ரிப் சுரங்கம்
- strip mall => ஸ்ட்ரிப் மால்
- strip lighting => ஸ்ட்ரிப் லைட்டிங்
- strip down => ஸ்ட்ரிப் டவுன்
- strip cropping => பட்டை சாகுபடி
- strip alert => ஸ்ட்ரிப் அலர்ட்
- strip => பட்டை
- stringybark pine => ஸ்ட்ரிங்பார்க் பைன்
- strip search => ஸ்ட்ரிப் சர்ச்
- strip steak => ஸ்ட்ரிப் ஸ்டீக்
- stripe => கோடு
- stripe blight => பாசிபருப்பு கோடு நோய்
- striped => கோடுகள் கொண்ட
- striped bass => ஸ்ட்ரைப்டு பாஸ்
- striped button quail => கோடுள்ள பட்டன் க்யூயில்
- striped coral root => கோடிட்ட க корал வேர்
- striped dogwood => ஸ்ட்ரைப்டு டோக்வுட்
- striped drum => ஸ்ட்ரைப்டு ட்ரம்
Definitions and Meaning of strip poker in English
strip poker (n)
poker in which a player's losses are paid by removing an article of clothing
FAQs About the word strip poker
போக்கர் ஸ்ட்ரிப்
poker in which a player's losses are paid by removing an article of clothing
No synonyms found.
No antonyms found.
strip mining => ஸ்ட்ரிப் மைனிங், strip miner => ஸ்ட்ரிப் மைனர், strip mine => ஸ்ட்ரிப் சுரங்கம், strip mall => ஸ்ட்ரிப் மால், strip lighting => ஸ்ட்ரிப் லைட்டிங்,