Tamil Meaning of st. john
சென்ட் ஜான்
Other Tamil words related to சென்ட் ஜான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. john
- st. jerome => புனித ஜெரோம்
- st. james the apostle => புனித ஜேக்கப் தி அப்போஸ்டில்
- st. james => செயின்ட் ஜேம்ஸ்
- st. irenaeus => புனித ஐரேனியஸ்
- st. ignatius of loyola => புனித லொயோலாவின் இக்னேஷியஸ்
- st. ignatius => செயின்ட் இக்னேஷியஸ்
- st. gregory of nazianzen => நேசியன்ஜென் நாட்டின் புனித கிரெகரி
- st. gregory i => சென்ட் கிரெகொரி I
- st. francis river => சென்ட் பிரான்சிஸ் நதி
- st. francis of assisi => புனித ஃபிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி
- st. john chrysostom => புனித ஜான் கிறிசோஸ்டம்
- st. john river => புனித ஜான் ஆறு
- st. john the apostle => புனித ஜான் அப்போஸ்தலர்
- st. john the baptist => புனித ஜான் தி பாப்டிஸ்ட்
- st. johns => சென்ட் ஜான்ஸ்
- st. john's => செயின்ட் ஜான்ஸ்
- st. johns river => புனித ஜான்ஸ் நதி
- st. joseph => செயின்ட் ஜோசப்
- st. jude => செயிண்ட் ஜூட்
- st. kitts => செயிண்ட் கிட்ஸ்
Definitions and Meaning of st. john in English
FAQs About the word st. john
சென்ட் ஜான்
No synonyms found.
No antonyms found.
st. jerome => புனித ஜெரோம், st. james the apostle => புனித ஜேக்கப் தி அப்போஸ்டில், st. james => செயின்ட் ஜேம்ஸ், st. irenaeus => புனித ஐரேனியஸ், st. ignatius of loyola => புனித லொயோலாவின் இக்னேஷியஸ்,