Tamil Meaning of st. edward the martyr
செயின்ட் எட்வர்ட் தி மார்ட்டர்
Other Tamil words related to செயின்ட் எட்வர்ட் தி மார்ட்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. edward the martyr
- st. edward the confessor => புனித எட்வேர்ட் தி கன்ஃபஸர்
- st. dominic => புனித டொமினிக்
- st. denis => St. டெனிஸ்
- st. david => செயின்ட் டேவிட்
- st. dabeoc's heath => செயிண்ட் டெபியோக்ஸ் ஹீத்
- st. cyril => செயின்ட் சிரில்
- st. crispin => செயின்ட் கிறிஸ்பின்
- st. cloud => சாண்ட் கிளவுட்
- st. christopher-nevis => செயின்ட் கிட்ஸ்-நெவிஸ்
- st. christopher => செயின்ட். கிறிஸ்டோபர்
- st. elias mountains => செயிண்ட் எலியாஸ் மலைகள்
- st. elias range => செயிண்ட் எலியாஸ் மலைத்தொடர்
- st. elmo's fire => சேண்ட் எல்மோ தீ
- st. eustatius => செயிண்ட் யூஸ்டேஷியஸ்
- st. francis => செயின்ட் பிரான்சிஸ்
- st. francis of assisi => புனித ஃபிரான்சிஸ் ஆஃப் அசிசி
- st. francis river => சென்ட் பிரான்சிஸ் நதி
- st. gregory i => சென்ட் கிரெகொரி I
- st. gregory of nazianzen => நேசியன்ஜென் நாட்டின் புனித கிரெகரி
- st. ignatius => செயின்ட் இக்னேஷியஸ்
Definitions and Meaning of st. edward the martyr in English
FAQs About the word st. edward the martyr
செயின்ட் எட்வர்ட் தி மார்ட்டர்
No synonyms found.
No antonyms found.
st. edward the confessor => புனித எட்வேர்ட் தி கன்ஃபஸர், st. dominic => புனித டொமினிக், st. denis => St. டெனிஸ், st. david => செயின்ட் டேவிட், st. dabeoc's heath => செயிண்ட் டெபியோக்ஸ் ஹீத்,