Gujarati Meaning of spiral spring
સ્પાઇરલ સ્પ્રિંગ
Other Gujarati words related to સ્પાઇરલ સ્પ્રિંગ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spiral spring
- spiral ratchet screwdriver => હેલિકલ રેચેટ સ્ક્રુડ્રાઇવર
- spiral nebula => સર્પાકાર નિહારિકા
- spiral galaxy => સર્પાકાર ગેલેક્સી
- spiral bandage => સ્પાઇરલ બેન્ડેજ
- spiral => ફેણગ
- spiraea prunifolia => સ્પિરિયા પ્રુનિફોલિયા
- spiraea => સ્પિરિયા
- spiracle => श्वास छિद्र
- spipistrellus hesperus => સ્પીપિસ્ટ્રેલસ હેસ્પેરસ
- spiny-stemmed => કાঁટાવાળી ડાળીવાળું
- spiraling => વમળવું
- spirally => ગોળગોળ
- spiral-shelled => સર્પાકાર કવચ ધરાવતું
- spirant => स्पीरंट
- spiranthes => સ્પિરેન્થસ
- spiranthes cernua => સ્પિરાન્થેસ સર્નુઆ
- spiranthes porrifolia => સ્પિરૅન્થેસ પોરિફોલિયા
- spiranthes romanzoffiana => સ્પિરન્થેસ રોમૅન્ઝોફિઅના
- spiranthes spiralis => સ્પિરૈન્થેસ સ્પિરાલીસ
- spire => શિખર
Definitions and Meaning of spiral spring in English
spiral spring (n)
a spring that is wound like a spiral
FAQs About the word spiral spring
સ્પાઇરલ સ્પ્રિંગ
a spring that is wound like a spiral
No synonyms found.
No antonyms found.
spiral ratchet screwdriver => હેલિકલ રેચેટ સ્ક્રુડ્રાઇવર, spiral nebula => સર્પાકાર નિહારિકા, spiral galaxy => સર્પાકાર ગેલેક્સી, spiral bandage => સ્પાઇરલ બેન્ડેજ, spiral => ફેણગ,