Tamil Meaning of spike heel
உயர்ந்த குதி
Other Tamil words related to உயர்ந்த குதி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of spike heel
- spike lavender => ஸ்பைக் லாவெண்டர்
- spike lavender oil => ஸ்பைக் லாவெண்டர் எண்ணெய்
- spike lee => ஸ்பைக் லீ
- spike microphone => ஸ்பைக் மைக்ரோஃபோன்
- spike mike => ஸ்பைக் மைக்
- spike moss => ஸ்பைக் மாஸ்
- spike oil => முள் எண்ணெய்
- spike out => ஸ்பைக் அவுட்
- spike rush => ஸ்பைக் ரஷ்
- spike suppressor => ஸ்பைக் சப்ரசர்
Definitions and Meaning of spike heel in English
spike heel (n)
a very high narrow heel on women's shoes
FAQs About the word spike heel
உயர்ந்த குதி
a very high narrow heel on women's shoes
No synonyms found.
No antonyms found.
spike heath => ஸ்பைக் ஹீத், spike arrester => ஸ்பைக் அறஸ்டர், spike => ஸ்பைக், spik => ஸ்பைக், spigot => குழாய்,