Tamil Meaning of sir walter raleigh
சர் வால்டர் ராலே
Other Tamil words related to சர் வால்டர் ராலே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir walter raleigh
- sir walter ralegh => சர் வால்டர் ராளி
- sir walter norman haworth => சர் வால்டர் நார்மன் ஹாவர்த்
- sir tom stoppard => சர் டாம் ஸ்டோபர்ட்
- sir tim rice => சர் டிம் ரைஸ்
- sir thomas wyatt => சர் தாமஸ் வியாட்
- sir thomas wyat => சர் தாமஸ் வியாட்
- sir thomas stamford raffles => சர் தாமஸ் ஸ்டாம்ஃபோர்ட் ரஃபிள்ஸ்
- sir thomas raffles => சர் தாமஸ் ரேஃபிள்ஸ்
- sir thomas more => சர் தாமஸ் மோர்
- sir thomas malory => சர் தாமஸ் மலோரி
- sir walter scott => சர் வால்டர் ஸ்காட்
- sir william alexander craigie => சர் வில்லியம் அலெக்சாண்டர் கிரெய்கி
- sir william chambers => சர் வில்லியம் சேம்பர்ஸ்
- sir william crookes => செர் வில்லியம் க்ரூக்ஸ்
- sir william gerald golding => சர் வில்லியம் ஜெரால்ட் கோல்டிங்
- sir william gilbert => சர் வில்லியம் கில்பர்ட்
- sir william herschel => சர் வில்லியம் ஹெர்ஷெல்
- sir william huggins => சார் வில்லியம் ஹகின்ஸ்
- sir william rowan hamilton => சர் வில்லியம் ரோவன் ஹாமில்டன்
- sir william turner walton => சர் வில்லியம் டர்னர் வால்ட்டன்
Definitions and Meaning of sir walter raleigh in English
sir walter raleigh (n)
English courtier (a favorite of Elizabeth I) who tried to colonize Virginia; introduced potatoes and tobacco to England (1552-1618)
FAQs About the word sir walter raleigh
சர் வால்டர் ராலே
English courtier (a favorite of Elizabeth I) who tried to colonize Virginia; introduced potatoes and tobacco to England (1552-1618)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir walter ralegh => சர் வால்டர் ராளி, sir walter norman haworth => சர் வால்டர் நார்மன் ஹாவர்த், sir tom stoppard => சர் டாம் ஸ்டோபர்ட், sir tim rice => சர் டிம் ரைஸ், sir thomas wyatt => சர் தாமஸ் வியாட்,