Tamil Meaning of sir peter brian medawar
சர் பீட்டர் பிரையன் மெடாவர்
Other Tamil words related to சர் பீட்டர் பிரையன் மெடாவர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir peter brian medawar
- sir paul gavrilovich vinogradoff => சர் பால் காவ்ரிலோவிச் வினோக்ராடோவ்
- sir patrick manson => சர் பேட்ரிக் மேன்சன்
- sir oliver lodge => சர் ஆலிவர் லாஜ்
- sir oliver joseph lodge => சர் ஆலிவர ஜோசப் லாட்ஜ்
- sir noel pierce coward => சர் நோயல் பியர்ஸ் கொவார்ட்
- sir mortimer wheeler => சர் மார்ட்டிமர் வீலர்
- sir matthew flinders => சர் மேத்யூ பிளிண்டர்ஸ்
- sir martin frobisher => சர் மார்டின் ஃப்ரோபிஷர்
- sir leslie stephen => சர் லெஸ்லி ஸ்டீபன்
- sir leonard woolley => சர் லியோனார்ட் வூலி
- sir peter paul rubens => சர் பீட்டர் பால் ரூபென்ஸ்
- sir peter ustinov => சர் பீட்டர் உஸ்டினோவ்
- sir philip sidney => சர் பிலிப் சிட்னி
- sir ralph david richardson => சர் ரால்ப் டேவிட் ரிச்சர்ட்சன்
- sir rex harrison => சார் ரெக்ஸ் ஹாரிசன்
- sir richard burton => சர் ரிச்சர்ட் பர்ட்டன்
- sir richard francis burton => சர் ரிச்சர்ட் பிரான்சிஸ் பர்டன்
- sir richard owen => சர் ரிச்சர்ட் ஓவன்
- sir richrd steele => சர் ரிச்சர்ட் ஸ்டீல்
- sir robert eric mortimer wheeler => சர் இராபர்ட் எரிக் மோர்டிமர் வீலர்
Definitions and Meaning of sir peter brian medawar in English
sir peter brian medawar (n)
British immunologist (born in Brazil) who studied tissue transplants and discovered that the rejection of grafts was an immune response (1915-1987)
FAQs About the word sir peter brian medawar
சர் பீட்டர் பிரையன் மெடாவர்
British immunologist (born in Brazil) who studied tissue transplants and discovered that the rejection of grafts was an immune response (1915-1987)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir paul gavrilovich vinogradoff => சர் பால் காவ்ரிலோவிச் வினோக்ராடோவ், sir patrick manson => சர் பேட்ரிக் மேன்சன், sir oliver lodge => சர் ஆலிவர் லாஜ், sir oliver joseph lodge => சர் ஆலிவர ஜோசப் லாட்ஜ், sir noel pierce coward => சர் நோயல் பியர்ஸ் கொவார்ட்,