Tamil Meaning of siege of orleans
ஆர்லியன்ஸ் முற்றுகை
Other Tamil words related to ஆர்லியன்ஸ் முற்றுகை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of siege of orleans
- siege => முற்றுகை
- sids => SIDS (சட் டெத் சிண்ட்ரோம்)
- sidonie-gabrielle colette => சிடோனி-கேப்ரியல் கொலெட்
- sidonie-gabrielle claudine colette => சிடோனி-கேப்ரியேல் க்லாட் க்லெட்
- sidon => சிடோன்
- sidney webb => சிட்னி வெப்
- sidney poitier => சிட்னி பொய்டியர்
- sidney james webb => சிட்னி ஜேம்ஸ் வெப்
- sidney caesar => சிட்னி சீசர்
- sidney => சிட்னி
- siege of syracuse => சிராகுஸ் முற்றுகை
- siege of vicksburg => விக்ஸ்பர்க் முற்றுகை
- siege of yorktown => யார்க் டவுன் முற்றுகை
- siege perilous => முற்றுகை
- siegework => முற்றுகை வேலை
- siegfried => சிக்ஃப்ரீட்
- siegfried line => சீக்ஃபிரைட் லைன்
- siemens => சீமன்ஸ்
- siemens-martin process => சீமென்ஸ்-மார்ட்டின் செயல்முறை
- sienite => செனேனைட்
Definitions and Meaning of siege of orleans in English
siege of orleans (n)
a long siege of Orleans by the English was relieved by Joan of Arc in 1429
FAQs About the word siege of orleans
ஆர்லியன்ஸ் முற்றுகை
a long siege of Orleans by the English was relieved by Joan of Arc in 1429
No synonyms found.
No antonyms found.
siege => முற்றுகை, sids => SIDS (சட் டெத் சிண்ட்ரோம்), sidonie-gabrielle colette => சிடோனி-கேப்ரியல் கொலெட், sidonie-gabrielle claudine colette => சிடோனி-கேப்ரியேல் க்லாட் க்லெட், sidon => சிடோன்,