Tamil Meaning of serger
சர்ஜர்
Other Tamil words related to சர்ஜர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of serger
- sergei vasilievich rachmaninov => செர்கி வாசிலியெவிச் ரச்மானினோவ்
- sergei vasilievich rachmaninoff => சர்கீ வசிலீவிச் ராச்மனிநோஃவ்
- sergei sergeyevich prokofiev => செர்ஜி செர்ஜிவிச் புரோகோஃபீவ்
- sergei rachmaninov => செர்ஜி ரச்மனிநோவ்
- sergei rachmaninoff => செர்ஜெய் ராக்மன்னியோஃப்
- sergei pavlovich diaghilev => செர்ஜி பாவ்லோவிச் டயகிலேவ்
- sergei mikhailovich eisenstein => செர்ஜி மிக்கைலோவிச் ஐசென்ஸ்டீன்
- sergei eisenstein => செர்கே ஐசென்ஸ்டீன்
- sergei diaghilev => செர்கி டயாகிலேவ்
- sergei aleksandrovich koussevitzky => செர்கை அலெக்ஸாண்ட்ரோவிச் கௌசெவிட்ஸ்கி
- serial => சீரியல்
- serial killer => தொடர் கொலையாளி
- serial monogamy => தொடர் மோனோகமி
- serial murderer => சீரியல் கில்லர்
- serial music => சீரியல் இசை
- serial operation => தொடர் செயல்பாடு
- serial port => சீரியல் போர்ட்
- serial printer => சீரியல் பிரிண்டர்
- serial processing => தொடர் செயலாக்கம்
- serial publication => தொடர் வெளியீடு
Definitions and Meaning of serger in English
serger (n)
a sewing machine that overcasts the raw edges of a fabric with a V-shaped stitch
FAQs About the word serger
சர்ஜர்
a sewing machine that overcasts the raw edges of a fabric with a V-shaped stitch
No synonyms found.
No antonyms found.
sergei vasilievich rachmaninov => செர்கி வாசிலியெவிச் ரச்மானினோவ், sergei vasilievich rachmaninoff => சர்கீ வசிலீவிச் ராச்மனிநோஃவ், sergei sergeyevich prokofiev => செர்ஜி செர்ஜிவிச் புரோகோஃபீவ், sergei rachmaninov => செர்ஜி ரச்மனிநோவ், sergei rachmaninoff => செர்ஜெய் ராக்மன்னியோஃப்,