Gujarati Meaning of san andreas fault
સેન એન્ડ્રેસ ફોલ્ટ
Other Gujarati words related to સેન એન્ડ્રેસ ફોલ્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of san andreas fault
- samurai => સામુરાઈ
- samuel wilder => સેમ્યુઅલ વાઇલ્ડર
- samuel wiesenthal => સેમ્યુઅલ વીસેન્થલ
- samuel taylor coleridge => સેમ્યુઅલ ટેલર કોલરિજ
- samuel rosenstock => સેમ્યુએલ રોઝેનસ્ટોક
- samuel rawson gardiner => સેમ્યુઅલ રોસન ગાર્ડીનર
- samuel pierpoint langley => સેમ્યુઅલ પિયરપોઇન્ટ લેંગ્લી
- samuel pepys => સેમ્યુઅલ પેપીસ
- samuel morse => સેમ્યુઅલ મોર્સ
- samuel langhorne clemens => સેમ્યુઅલ લેંગхоર્ન ક્લેમન્સ
- san angelo => સેન એન્જેલો
- san antonio => સેન એન્ટોનિઓ
- san carlos apache => સેન કાર્લોસ અપાચી
- san diego => સેન ડિએગો
- san diego bay => સેન ડિએગો બે
- san fernando valley => સn ફર્નાન્ડો વેલી
- san francisco => સૅન ફ્રાન્સિસ્કો
- san francisco bay => સેન ફ્રાન્સિસ્કોનો અખાત
- san joaquin valley => સેન જોક્વિન વેલી
- san jose => સેન જોસ
Definitions and Meaning of san andreas fault in English
san andreas fault (n)
a major geological fault in California; runs from San Diego to San Francisco; the source of serious earthquakes
FAQs About the word san andreas fault
સેન એન્ડ્રેસ ફોલ્ટ
a major geological fault in California; runs from San Diego to San Francisco; the source of serious earthquakes
No synonyms found.
No antonyms found.
samurai => સામુરાઈ, samuel wilder => સેમ્યુઅલ વાઇલ્ડર, samuel wiesenthal => સેમ્યુઅલ વીસેન્થલ, samuel taylor coleridge => સેમ્યુઅલ ટેલર કોલરિજ, samuel rosenstock => સેમ્યુએલ રોઝેનસ્ટોક,