Gujarati Meaning of samuel huntington
સેમ્યુઅલ હન્ટિંગ્ટન
Other Gujarati words related to સેમ્યુઅલ હન્ટિંગ્ટન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of samuel huntington
- samuel houston => સેમ્યુઅલ હ્યુસ્ટન
- samuel gompers => સેમ્યુએલ ગોમ્પર્સ
- samuel goldwyn => સેમ્યુઅલ ગોલ્ડવિન
- samuel finley breese morse => સેમ્યુઅલ ફિનલી બ્રિસ મોર્સ
- samuel f. b. morse => સેમ્યુઅલ એફ. બી. મોર્સ
- samuel dashiell hammett => સેમ્યુઅલ ડેશિયલ હેમેટ
- samuel butler => સેમ્યુઅલ બટલર
- samuel beckett => સેમ્યુઅલ બેકેટ
- samuel barber => સેમ્યુઅલ બાર્બર
- samuel adams => સેમ્યુઅલ એડમ્સ
- samuel jackson snead => સેમ્યુએલ જેક્સન સ્નીડ
- samuel johnson => સેમ્યુઅલ જ્હોન્સન
- samuel langhorne clemens => સેમ્યુઅલ લેંગхоર્ન ક્લેમન્સ
- samuel morse => સેમ્યુઅલ મોર્સ
- samuel pepys => સેમ્યુઅલ પેપીસ
- samuel pierpoint langley => સેમ્યુઅલ પિયરપોઇન્ટ લેંગ્લી
- samuel rawson gardiner => સેમ્યુઅલ રોસન ગાર્ડીનર
- samuel rosenstock => સેમ્યુએલ રોઝેનસ્ટોક
- samuel taylor coleridge => સેમ્યુઅલ ટેલર કોલરિજ
- samuel wiesenthal => સેમ્યુઅલ વીસેન્થલ
Definitions and Meaning of samuel huntington in English
samuel huntington (n)
American revolutionary leader who signed the Declaration of Independence and was president of the Continental Congress (1731-1796)
FAQs About the word samuel huntington
સેમ્યુઅલ હન્ટિંગ્ટન
American revolutionary leader who signed the Declaration of Independence and was president of the Continental Congress (1731-1796)
No synonyms found.
No antonyms found.
samuel houston => સેમ્યુઅલ હ્યુસ્ટન, samuel gompers => સેમ્યુએલ ગોમ્પર્સ, samuel goldwyn => સેમ્યુઅલ ગોલ્ડવિન, samuel finley breese morse => સેમ્યુઅલ ફિનલી બ્રિસ મોર્સ, samuel f. b. morse => સેમ્યુઅલ એફ. બી. મોર્સ,