Gujarati Meaning of saint ulmo's fire
સેન્ટ ઉલ્મોની આગ
Other Gujarati words related to સેન્ટ ઉલ્મોની આગ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint ulmo's fire
- saint thomas aquinas => સેન્ટ થોમસ એક્વિનસ
- saint thomas a becket => સેન્ટ થોમસ બેકેટ
- saint thomas => સેન્ટ થોમસ
- saint teresa of avila => સેન્ટ ટેરેસા ઑફ અવીલા
- saint polycarp => સંત પોલિકાર્પ
- saint petersburg => સેન્ટ પીટર્સબર્ગ
- saint peter's wreath => સેઇંટ પીટર'સ વ્રીથ
- saint peter the apostle => સંત પીટર પ્રેરિત
- saint peter => સેન્ટ પીટર
- saint paul => સેન્ટ પોલ
- saint ulmo's light => સેન્ટ એલ્મોનો પ્રકાશ
- saint valentine's day => સેંટ વેલેન્ટાઇન ડે
- saint vincent => સેન્ટ વિન્સેન્ટ
- saint vincent and the grenadines => સેન્ટ વિન્સેન્ટ અને ગ્રેનેડિન્સ
- saint vitus dance => સેન્ટ વિટસ ડાન્સ
- saint-bernard's-lily => સેન્ટ-બર્નાર્ડ્સ-લિલી
- saintdom => સંતપણું
- sainted => સંતપદવિ
- saintess => સંતેસ
- sainthood => સંતપણું
Definitions and Meaning of saint ulmo's fire in English
saint ulmo's fire (n)
an electrical discharge accompanied by ionization of surrounding atmosphere
FAQs About the word saint ulmo's fire
સેન્ટ ઉલ્મોની આગ
an electrical discharge accompanied by ionization of surrounding atmosphere
No synonyms found.
No antonyms found.
saint thomas aquinas => સેન્ટ થોમસ એક્વિનસ, saint thomas a becket => સેન્ટ થોમસ બેકેટ, saint thomas => સેન્ટ થોમસ, saint teresa of avila => સેન્ટ ટેરેસા ઑફ અવીલા, saint polycarp => સંત પોલિકાર્પ,