Gujarati Meaning of saint patrick
સેન્ટ પેટ્રિક
Other Gujarati words related to સેન્ટ પેટ્રિક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint patrick
- saint olav => સેન્ટ ઓલાવ
- saint olaf => સેન્ટ ઓલાફ
- saint nick => સેન્ટ નીક
- saint nicholas => સેન્ટ નિચોલસ
- saint matthew the apostle => સેન્ટ મેથ્યુ ધ એપોસ્ટલ
- saint matthew => સેન્ટ મેથ્યુ
- saint martin's summer => સેન્ટ માર્ટીનની ગરમી
- saint martin => સેન્ટ માર્ટિન
- saint mark => સેન્ટ માર્ક
- saint maarten => સેન્ટ માર્ટિન
- saint patrick's day => સેન્ટ પેટ્રિક'સ ડે
- saint paul => સેન્ટ પોલ
- saint peter => સેન્ટ પીટર
- saint peter the apostle => સંત પીટર પ્રેરિત
- saint peter's wreath => સેઇંટ પીટર'સ વ્રીથ
- saint petersburg => સેન્ટ પીટર્સબર્ગ
- saint polycarp => સંત પોલિકાર્પ
- saint teresa of avila => સેન્ટ ટેરેસા ઑફ અવીલા
- saint thomas => સેન્ટ થોમસ
- saint thomas a becket => સેન્ટ થોમસ બેકેટ
Definitions and Meaning of saint patrick in English
saint patrick (n)
Apostle and patron saint of Ireland; an English missionary to Ireland in the 5th century
FAQs About the word saint patrick
સેન્ટ પેટ્રિક
Apostle and patron saint of Ireland; an English missionary to Ireland in the 5th century
No synonyms found.
No antonyms found.
saint olav => સેન્ટ ઓલાવ, saint olaf => સેન્ટ ઓલાફ, saint nick => સેન્ટ નીક, saint nicholas => સેન્ટ નિચોલસ, saint matthew the apostle => સેન્ટ મેથ્યુ ધ એપોસ્ટલ,