Gujarati Meaning of saint kitts
સેન્ટ કીટ્સ
Other Gujarati words related to સેન્ટ કીટ્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint kitts
- saint joseph => સંત જોસેફ
- saint johns river => સેન્ટ જોહ્ન નદી
- saint john's => સેન્ટ જ્હોન
- saint johns => સેન્ટ જોહ્ન્સ
- saint john the apostle => સેન્ટ જોન ધ અપોસ્ટલ
- saint john river => સેંટ જ્હોન નદી
- saint john => સેન્ટ જોન
- saint joan => સેન્ટ જોન
- saint jerome => સેન્ટ જેરોમ
- saint james the apostle => સેન્ટ જેમ્સ ધી એપોસ્ટલ
- saint kitts and nevis => સેન્ટ કિટ્સ અને નેવિસ
- saint lawrence => સંત લોરેન્સ
- saint lawrence seaway => સેન્ટ લોરેન્સ સીવે
- saint louis => સેન્ટ લુઇસ
- saint lucia => સેન્ટ લ્યુસિયા
- saint luke => સેન્ટ લુક
- saint maarten => સેન્ટ માર્ટિન
- saint mark => સેન્ટ માર્ક
- saint martin => સેન્ટ માર્ટિન
- saint martin's summer => સેન્ટ માર્ટીનની ગરમી
Definitions and Meaning of saint kitts in English
saint kitts (n)
the largest of the islands comprising Saint Christopher-Nevis
FAQs About the word saint kitts
સેન્ટ કીટ્સ
the largest of the islands comprising Saint Christopher-Nevis
No synonyms found.
No antonyms found.
saint joseph => સંત જોસેફ, saint johns river => સેન્ટ જોહ્ન નદી, saint john's => સેન્ટ જ્હોન, saint johns => સેન્ટ જોહ્ન્સ, saint john the apostle => સેન્ટ જોન ધ અપોસ્ટલ,