Tamil Meaning of russian mayonnaise
ரஷ்ய மயோனைஸ்
Other Tamil words related to ரஷ்ய மயோனைஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of russian mayonnaise
- russian federation => ரஷ்ய கூட்டமைப்பு
- russian dressing => ரஷ்யன் ட்ரெஸ்ஸிங்
- russian dandelion => ரஷ்ய காட்டுப்பூண்டு
- russian church => ரஷ்ய தேவாலயம்
- russian capital => ருசிய தலைநகரம்
- russian cactus => ரஷ்ய仙人 கள்ளி
- russian bank => ரஷ்ய வங்கி
- russian almond => ரஷ்ய பாதாம்
- russian agency => ரஷ்ய ஏஜென்சி
- russia leather => ரஷ்யன் தோல்
- russian monetary unit => ரஷ்ய நாணய அலகு
- russian olive => ரஷ்யன் ஆலிவ்
- russian orthodox => ரஷ்யன் ஆர்த்தடாக்ஸ்
- russian orthodox church => ரஷ்ய ஆர்த்தடாக்ஸ் சர்ச்
- russian revolution => ரஷ்யப் புரட்சி
- russian roulette => ரஷ்யன் ராவுலட்
- russian soviet federated socialist republic => ரஷ்ய சோவியத் கூட்டாட்சி சோசலிச குடியரசு
- russian thistle => ரஷ்யன் திஸ்டில்
- russian tumbleweed => ரஷ்ய டம்ப்ள்வீட்
- russian vine => ரஷ்ய வால்
Definitions and Meaning of russian mayonnaise in English
russian mayonnaise (n)
mayonnaise with horseradish grated onion and chili sauce or catsup; sometimes with caviar added
FAQs About the word russian mayonnaise
ரஷ்ய மயோனைஸ்
mayonnaise with horseradish grated onion and chili sauce or catsup; sometimes with caviar added
No synonyms found.
No antonyms found.
russian federation => ரஷ்ய கூட்டமைப்பு, russian dressing => ரஷ்யன் ட்ரெஸ்ஸிங், russian dandelion => ரஷ்ய காட்டுப்பூண்டு, russian church => ரஷ்ய தேவாலயம், russian capital => ருசிய தலைநகரம்,