Tamil Meaning of rubber band
ரப்பர் பேண்ட்
Other Tamil words related to ரப்பர் பேண்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rubber band
- rubber boa => ரப்பர் போவா
- rubber boot => ரப்பர் பூட்ஸ்
- rubber bullet => ரப்பர் புல்லட்
- rubber cement => ரப்பர் சிமெண்ட்
- rubber eraser => ரப்பர் எரேஸர்
- rubber plant => ரப்பர் செடி
- rubber stamp => ரப்பர் ஸ்டாம்ப்
- rubber tire => ரப்பர் டயர்
- rubber tree => ரப்பர் மரம்
- rubber-base paint => ரப்பர்-பேஸ் பெயின்ட்
Definitions and Meaning of rubber band in English
rubber band (n)
a narrow band of elastic rubber used to hold things (such as papers) together
FAQs About the word rubber band
ரப்பர் பேண்ட்
a narrow band of elastic rubber used to hold things (such as papers) together
No synonyms found.
No antonyms found.
rubber => ரப்பர், rubbed => தேய்த்தது, rubbage => குப்பை, rubato => ருபாட்டோ, rubaiyat => ருபாயத்,