Gujarati Meaning of robert venturi
રોબર્ટ વેન્ચુરી
Other Gujarati words related to રોબર્ટ વેન્ચુરી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert venturi
- robert van de graaff => રોબર્ટ વેન ડી ગ્રાફ
- robert tyre jones => રોબર્ટ ટાયર જોન્સ
- robert treat paine => રોબર્ટ ટ્રેટ પૈન
- robert traill spence lowell jr. => રોબર્ટ ટ્રેઇલ સ્પેન્સ લોવેલ જુનિયર
- robert southey => રોબર્ટ સાઉથે
- robert scott => રોબર્ટ સ્કોટ
- robert redford => રોબર્ટ રેડફોર્ડ
- robert ranke graves => રોબર્ટ રેંકે ગ્રેવ્સ
- robert r. livingston => રોબર્ટ આર. લિવિંગસ્ટન
- robert penn warren => રોબર્ટ પેન વોરેન
- robert walpole => રોબર્ટ વોલપોલ
- robert wilhelm bunsen => રોબર્ટ વિલ્હેમ બંસેન
- robert william service => રોબર્ટ વિલિયમ સર્વિસ
- robert woodward => રોબર્ટ વુડવર્ડ
- roberto francesco romolo bellarmine => રોબર્ટો ફ્રાન્સેસ્કો રોમોલો બેલાર્મિન
- roberts => રોબર્ટ્સ
- robert's rules of order => રોબર્ટના નિર્ણયોના નિયમો
- robertsman => રોબર્ટ્સમૅન
- robertson => રોબર્ટસન
- robeson => રોબસન
Definitions and Meaning of robert venturi in English
robert venturi (n)
United States architect (born in 1925)
FAQs About the word robert venturi
રોબર્ટ વેન્ચુરી
United States architect (born in 1925)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert van de graaff => રોબર્ટ વેન ડી ગ્રાફ, robert tyre jones => રોબર્ટ ટાયર જોન્સ, robert treat paine => રોબર્ટ ટ્રેટ પૈન, robert traill spence lowell jr. => રોબર્ટ ટ્રેઇલ સ્પેન્સ લોવેલ જુનિયર, robert southey => રોબર્ટ સાઉથે,