Gujarati Meaning of robert orr
રોબર્ટ ઓર
Other Gujarati words related to રોબર્ટ ઓર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert orr
- robert oppenheimer => રોબર્ટ ઓપનહાઈમર
- robert nesta marley => રોબર્ટ નેસ્તા માર્લી
- robert mitchum => રોબર્ટ મિચમ
- robert mills => રોબર્ટ મિલ્સ
- robert merton => રોબર્ટ મર્ટન
- robert maynard hutchins => રોબર્ટ મેનાર્ડ હચિન્સ
- robert macgregor => રોબર્ટ મેકગ્રેગર
- robert m. yerkes => રોબર્ટ એમ. યર્કેસ
- robert lowell => રોબર્ટ લોવેલ
- robert louis stevenson => રોબર્ટ લ્યુઇસ સ્ટીવનસન
- robert owen => રોબર્ટ ઓવેન
- robert peary => રોબર્ટ પેરી
- robert peel => રોબર્ટ પીલ
- robert penn warren => રોબર્ટ પેન વોરેન
- robert r. livingston => રોબર્ટ આર. લિવિંગસ્ટન
- robert ranke graves => રોબર્ટ રેંકે ગ્રેવ્સ
- robert redford => રોબર્ટ રેડફોર્ડ
- robert scott => રોબર્ટ સ્કોટ
- robert southey => રોબર્ટ સાઉથે
- robert traill spence lowell jr. => રોબર્ટ ટ્રેઇલ સ્પેન્સ લોવેલ જુનિયર
Definitions and Meaning of robert orr in English
robert orr (n)
Canadian hockey player (born 1948)
FAQs About the word robert orr
રોબર્ટ ઓર
Canadian hockey player (born 1948)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert oppenheimer => રોબર્ટ ઓપનહાઈમર, robert nesta marley => રોબર્ટ નેસ્તા માર્લી, robert mitchum => રોબર્ટ મિચમ, robert mills => રોબર્ટ મિલ્સ, robert merton => રોબર્ટ મર્ટન,