Tamil Meaning of robert gray
ராபர்ட் கிரே
Other Tamil words related to ராபர்ட் கிரே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert gray
- robert fulton => ராபர்ட் ஃபுல்டன்
- robert frost => ராபர்ட் ஃப்ராஸ்ட்
- robert floyd curl jr. => ராபர்ட் பிளாய்ட் கர்ல் ஜூனியர்
- robert falcon scott => ராபர்ட் ஃபால்கன் ஸ்காட்
- robert f. curl => ராபர்ட் எப். கர்ல்
- robert emmet sherwood => ராபர்ட் எம்மெட் ஷெர்வுட்
- robert edwin peary => ராபர்ட் எட்வின் பியரி
- robert e. peary => ராபர்ட் இ. பியரி
- robert e. lee => ராபர்ட் இ. லீ
- robert e lee's birthday => ராபர்ட் ஈ லீயின் பிறந்தநாள்
- robert hutchings goddard => ராபர்ட் ஹச்சிங்ஸ் கோடார்ட்
- robert i => ராபர்ட் I
- robert indiana => ராபர்ட் இந்தியானா
- robert james fischer => ராபர்ட் ஜேம்ஸ் ஃபிஷர்
- robert joffrey => ராபர்ட் ஜாஃப்ரே
- robert king merton => ராபர்ட் கிங் மெர்ட்டன்
- robert koch => ராபர்ட் கோச்
- robert lee frost => ராபர்ட் லீ ஃப்ரோஸ்ட்
- robert louis balfour stevenson => ராபர்ட் லூயிஸ் பேல்ஃபர் ஸ்டீவன்சன்
- robert louis stevenson => ராபர்ட் லூயிஸ் ஸ்டீவன்சன்
Definitions and Meaning of robert gray in English
robert gray (n)
American navigator who twice circumnavigated the globe and who discovered the Columbia River (1755-1806)
FAQs About the word robert gray
ராபர்ட் கிரே
American navigator who twice circumnavigated the globe and who discovered the Columbia River (1755-1806)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert fulton => ராபர்ட் ஃபுல்டன், robert frost => ராபர்ட் ஃப்ராஸ்ட், robert floyd curl jr. => ராபர்ட் பிளாய்ட் கர்ல் ஜூனியர், robert falcon scott => ராபர்ட் ஃபால்கன் ஸ்காட், robert f. curl => ராபர்ட் எப். கர்ல்,