Gujarati Meaning of robert burns
રોબર્ટ બર્ન્સ
Other Gujarati words related to રોબર્ટ બર્ન્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert burns
- robert bunsen => રોબર્ટ બુન્સન
- robert bruce mathias => રોબર્ટ બ્રુસ મેથિયાસ
- robert browning => રોબર્ટ બ્રાઉનિંગ
- robert boyle => રોબર્ટ બોયલ
- robert benchley => રોબર્ટ બેન્ચલી
- robert bartlett => રોબર્ટ બાર્ટલેટ
- robert barany => રોબર્ટ બેરની
- robert anson heinlein => રોબર્ટ એન્સન હેઈન્લિન
- robert andrews millikan => રોબર્ટ એન્ડ્રુઝ મિલિકન
- robert adam => રોબર્ટ એડમ
- robert burns woodward => રોબર્ટ બર્ન્સ વુડવર્ડ
- robert charles benchley => રોબર્ટ ચાર્લ્સ બેન્ચ્લી
- robert curl => રોબર્ટ કર્લ
- robert de niro => રોબર્ટ ડી નિરો
- robert e lee day => રાબર્ટ ઈ. લી ડે
- robert e lee's birthday => રોબર્ટ ઈ લીનો જન્મદિવસ
- robert e. lee => રોબર્ટ ઇ. લી
- robert e. peary => રોબર્ટ ઇ. પેરી
- robert edwin peary => રોબર્ટ એડવિન પીરી
- robert emmet sherwood => રોબર્ટ એમ્મેટ શેરવુડ
Definitions and Meaning of robert burns in English
robert burns (n)
celebrated Scottish poet (1759-1796)
FAQs About the word robert burns
રોબર્ટ બર્ન્સ
celebrated Scottish poet (1759-1796)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert bunsen => રોબર્ટ બુન્સન, robert bruce mathias => રોબર્ટ બ્રુસ મેથિયાસ, robert browning => રોબર્ટ બ્રાઉનિંગ, robert boyle => રોબર્ટ બોયલ, robert benchley => રોબર્ટ બેન્ચલી,