Gujarati Meaning of robed
પહેરેલું
Other Gujarati words related to પહેરેલું
Nearest Words of robed
- robe-de-chambre => રોબ-ડે-ચેમ્બ્રે
- roberdsman => રોબર્ડસમેન
- robert => રોબર્ટ
- robert a. heinlein => રોબર્ટ એ. હાઇનલેઇન
- robert abram bartlett => રોબર્ટ એબ્રામ બાર્ટલેટ
- robert adam => રોબર્ટ એડમ
- robert andrews millikan => રોબર્ટ એન્ડ્રુઝ મિલિકન
- robert anson heinlein => રોબર્ટ એન્સન હેઈન્લિન
- robert barany => રોબર્ટ બેરની
- robert bartlett => રોબર્ટ બાર્ટલેટ
Definitions and Meaning of robed in English
robed (s)
dressed or clothed especially in fine attire; often used in combination
robed (imp. & p. p.)
of Robe
FAQs About the word robed
પહેરેલું
dressed or clothed especially in fine attire; often used in combinationof Robe
કપડાં પહેરેલા,પ્રસાધિત,ઢાંકેલો,કપડાં પહેરેલા,ઢંકાયેલ,પહેર્યું છે,પોષાક પહેરેલ,રોકાણ કરેલું,અનુકૂળ,પડદાવાળી
નગ્ન,અનંત,,,કાચું,નગ્ન,,નગ્ન,,કપડાં ઉતાર્યા
robe => રોબ, robbins => રોબિન્સ, robbing => લૂંટ, robbin => રોબિન, robbery suspect => લૂંટના સંદેહાસ્પદ,