Tamil Meaning of puccinia graminis
பியூசினியா கிராமினிஸ்
Other Tamil words related to பியூசினியா கிராமினிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of puccinia graminis
- puccinia => புச்சினியா
- puccini => புச்சினி
- pubococcygeus exercises => பியூபகோக்சிஜியஸ் உடற்பயிற்சிகள்
- publius vergilius maro => பப்லியஸ் வெர்ஜில் மரோ
- publius terentius afer => பொப்லியஸ் டெரெந்தியஸ் அபெர்
- publius ovidius naso => பப்லியஸ் ஓவிடியஸ் நாசோ
- publius cornelius tacitus => பப்லியஸ் கொர்னேலியஸ் டாசிடஸ்
- publius cornelius scipio africanus major => பப்லியஸ் கார்னெலியஸ் சிப்பியோ ஆஃப்ரிக்கானஸ் மேஜர்
- publius cornelius scipio => பப்லியஸ் கார்னேலியஸ் சிப்பியோ
- publius aelius hadrianus => பப்லியஸ் ஏலியஸ் ஹேட்ரியனஸ்
Definitions and Meaning of puccinia graminis in English
puccinia graminis (n)
rust fungus that attacks wheat
FAQs About the word puccinia graminis
பியூசினியா கிராமினிஸ்
rust fungus that attacks wheat
No synonyms found.
No antonyms found.
puccinia => புச்சினியா, puccini => புச்சினி, pubococcygeus exercises => பியூபகோக்சிஜியஸ் உடற்பயிற்சிகள், publius vergilius maro => பப்லியஸ் வெர்ஜில் மரோ, publius terentius afer => பொப்லியஸ் டெரெந்தியஸ் அபெர்,