Tamil Meaning of protista
புரோட்டிஸ்ட்
Other Tamil words related to புரோட்டிஸ்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of protista
- protist => புரோட்டிஸ்ட்
- protirelin => புரோட்டிரிலின்
- prothrombinase => ப்ரோத்ரோம்பினேஸ்
- prothrombin accelerator => புரோத்ரோம்பின் ஆக்சிலரேட்டர்
- prothrombin => புரோதிராம்பின்
- prothorax => ப்ரோதோராக்ஸ்
- prothalamium => ப்ரோத்தாலமியம்
- prothalamion => ப்ரோதாலமியான்
- proteus anguinus => புரோட்டியஸ் அங்குயினஸ்
- proteus => புரோட்டியஸ்
- protistan => புரோட்டிஸ்டன்
- protium => புரோட்டியம்
- protium guianense => -
- protium heptaphyllum => புரோட்டியம் ஹேப்டாபைலம்
- proto => புரோட்டோ
- protoactinium => புரோட்டோஆக்டினியம்
- protoarchaeology => புரோட்டோஆர்கியாலஜி
- protoarcheology => புரோட்டோஆர்க்கியாலஜி
- protoavis => புரோட்டோவிஸ்
- protoceratops => புரோட்டோசிரட்டாப்ஸ்
Definitions and Meaning of protista in English
protista (n)
eukaryotic one-celled living organisms distinct from multicellular plants and animals: protozoa, slime molds, and eukaryotic algae
FAQs About the word protista
புரோட்டிஸ்ட்
eukaryotic one-celled living organisms distinct from multicellular plants and animals: protozoa, slime molds, and eukaryotic algae
No synonyms found.
No antonyms found.
protist => புரோட்டிஸ்ட், protirelin => புரோட்டிரிலின், prothrombinase => ப்ரோத்ரோம்பினேஸ், prothrombin accelerator => புரோத்ரோம்பின் ஆக்சிலரேட்டர், prothrombin => புரோதிராம்பின்,