Tamil Meaning of prairie soil
புல்வெளி மண்
Other Tamil words related to புல்வெளி மண்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prairie soil
- prairie smoke => புல்வெளி புகை
- prairie schooner => ப்ரைரி ஸ்கூனர்
- prairie sagewort => பிரைரி செஜ்வோர்ட்
- prairie sage => புல்வெளி சமையல்
- prairie rocket => பிரெயிரி ராக்கெட்
- prairie rattlesnake => புல்வெளி ரேட்டில்ஸ்நேக்
- prairie rattler => பிரேரி ரேட்லர்
- prairie orchid => புல்வெளி ஆர்க்கிட்
- prairie mimosa => பிரேரி மிமோசா
- prairie marmot => ப்ரயேரி மர்மோட்
- prairie star => 草原 நட்சத்திரம்
- prairie state => பிரேரி மாநிலம்
- prairie sunflower => பிரைரி சூரியகாந்தி
- prairie trefoil => பிரையரி ட்ரெஃபாயில்
- prairie trillium => பிரெய்ரி டிரிலியம்
- prairie vole => பிரைரி வோல்
- prairie wagon => பிரெய்ரி வண்டி
- prairie wake-robin => பிரேரி வெய்க்-ராபின்
- prairie white-fringed orchid => பிரேரி வெள்ளை-விளிம்பு ஆர்க்கிட்
- prairie white-fringed orchis => பிரேரி வெள்ளை-கரையம் ஆர்க்கிட்
Definitions and Meaning of prairie soil in English
prairie soil (n)
a type of soil occurring under grasses in temperate climates
FAQs About the word prairie soil
புல்வெளி மண்
a type of soil occurring under grasses in temperate climates
No synonyms found.
No antonyms found.
prairie smoke => புல்வெளி புகை, prairie schooner => ப்ரைரி ஸ்கூனர், prairie sagewort => பிரைரி செஜ்வோர்ட், prairie sage => புல்வெளி சமையல், prairie rocket => பிரெயிரி ராக்கெட்,