Gujarati Meaning of potash
પોટાશ
Other Gujarati words related to પોટાશ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of potash
- potamophis striatula => નદી હાઈડ્રોફી
- potamophis => પોટામોફિસ
- potamogetonaceae => પોટામોજેટોનેસી
- potamogeton nodosus => પોટામોગેટોન નોડોસસ
- potamogeton gramineous => પોટામોગેટન ગ્રામિનિયસ
- potamogeton crispus => પોટામોજેટન ક્રિસ્પસ
- potamogeton americanus => પોટેમોગેટોન અમેરિકનસ
- potamogeton => પોટામોજેટન
- potamogalidae => પોટામોગેલિડે
- potamogale velox => પોટામોગલ વેલોક્સ
- potash alum => ફટકડી
- potash muriate => પોટાશ મ્યુરિએટ
- potassium => પોટેશિયમ
- potassium acid carbonate => પોટેશિયમ એસિડ કાર્બોનેટ
- potassium alum => પોટેશિયમ એલમ
- potassium bicarbonate => પોટેશિયમ બાયકાર્બોનેટ
- potassium bitartrate => પોટેશિયમ બિટરટેરેટ
- potassium bromide => પોટેશિયમ બ્રોમાઇડ
- potassium carbonate => પોટેશિયમ કાર્બોનેટ
- potassium chlorate => પોટેશિયમ ક્લોરેટ
Definitions and Meaning of potash in English
potash (n)
a potassium compound often used in agriculture and industry
FAQs About the word potash
પોટાશ
a potassium compound often used in agriculture and industry
No synonyms found.
No antonyms found.
potamophis striatula => નદી હાઈડ્રોફી, potamophis => પોટામોફિસ, potamogetonaceae => પોટામોજેટોનેસી, potamogeton nodosus => પોટામોગેટોન નોડોસસ, potamogeton gramineous => પોટામોગેટન ગ્રામિનિયસ,