Tamil Meaning of pomacentrus
பொமாசென்ட்ரஸ்
Other Tamil words related to பொமாசென்ட்ரஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pomacentrus
- pomacentridae => போமசென்ட்ரிடி
- pomace fly => பொமேஸ் ஃப்ளை
- pomacanthus => பொமாகாந்தஸ்
- pom => பொம்
- polyzoan => பாலிசோவன்
- polyzoa => பாலிசோவா
- polyvinyl-formaldehyde => பாலிவினைல்-பார்மால்டிகைடு
- polyvinyl resin => பாலிவினைல் ரெசின்
- polyvinyl chloride => பாலிவினைல் குளோரைடு
- polyvinyl acetate => பாலிவினைல் அசிடேட்
- pomacentrus leucostictus => பொமாசென்ட்ரஸ் லியூகோஸ்டிட்கஸ்
- pomade => ப்போமடே
- pomaded => பொமேடு போட்ட
- pomaderris => பொமேடெரிஸ்
- pomaderris apetala => பொமடிரிஸ் அபெட்டாலா
- pomatomidae => போமாட்டோமிடி
- pomatomus => பொமாட்டோமஸ்
- pomatomus saltatrix => பொமாட்டோமஸ் சால்டாட்ரிக்ஸ்
- pomatum => பொமடேட்டம்
- pome => பழம்
Definitions and Meaning of pomacentrus in English
pomacentrus (n)
type genus of the Pomacentridae: damselfishes
FAQs About the word pomacentrus
பொமாசென்ட்ரஸ்
type genus of the Pomacentridae: damselfishes
No synonyms found.
No antonyms found.
pomacentridae => போமசென்ட்ரிடி, pomace fly => பொமேஸ் ஃப்ளை, pomacanthus => பொமாகாந்தஸ், pom => பொம், polyzoan => பாலிசோவன்,