Tamil Meaning of polypore
பல துளைகள் கொண்ட
Other Tamil words related to பல துளைகள் கொண்ட
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of polypore
- polyporaceae => பாலிபொரேசியே
- polypody => பொலிபொடி
- polypodium vulgare => பாலிபோடியம் வல்கார்
- polypodium virgianum => பாலிபோடியம் வெர்ஜினியானம்
- polypodium scouleri => பாலிபோடியம் ஸ்கோலேரி
- polypodium polypodioides => பாலிப்போடியம் பாலிப்போடியோய்ட்ஸ்
- polypodium glycyrrhiza => பாலிப்போடியம் கிளிசிரிசா
- polypodium aureum => பாலிபோடியம் ஆரியம்
- polypodium => பாலிபோடியம்
- polypodiales => பாலிபோடியல்ஸ்
- polyporus => பாலிபோரஸ்
- polyporus frondosus => காட்டு லூட்டா
- polyporus squamosus => பாலிபோரஸ் ஸ்குவேமோசஸ்
- polyporus tenuiculus => பொலிபொரஸ் டெனியுகுலஸ்
- polyprion => பாலிபிரியான்
- polyprion americanus => பொலிப்ரியான் அமெரிக்கானஸ்
- polypropene => பாலிப்ரோபிலின்
- polypropenonitrile => பாலிபிரோப்பினோநிட்ரைல்
- polypropylene => பாலிப்ரொப்பைலின்
- polyptoton => பாலிப்டோட்டன்
Definitions and Meaning of polypore in English
polypore (n)
woody pore fungi; any fungus of the family Polyporaceae or family Boletaceae having the spore-bearing surface within tubes or pores; the fruiting bodies are usually woody at maturity and persistent
FAQs About the word polypore
பல துளைகள் கொண்ட
woody pore fungi; any fungus of the family Polyporaceae or family Boletaceae having the spore-bearing surface within tubes or pores; the fruiting bodies are usu
No synonyms found.
No antonyms found.
polyporaceae => பாலிபொரேசியே, polypody => பொலிபொடி, polypodium vulgare => பாலிபோடியம் வல்கார், polypodium virgianum => பாலிபோடியம் வெர்ஜினியானம், polypodium scouleri => பாலிபோடியம் ஸ்கோலேரி,