Tamil Meaning of polynucleotide
பாலினியூக்ளியோடைடு
Other Tamil words related to பாலினியூக்ளியோடைடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of polynucleotide
- polynomial => பல்லுறுப்புக்கோவை
- polyneuritis => பாலி நியூரிடிஸ்
- polyneuritic psychosis => பாலினியூரிடிக் சைக்கோசிஸ்
- polynesian tattler => பாலினேசிய மொழி பேசுபவர்
- polynesian => பொலினேசியன்
- polynesia => பொலினேசியா
- polynemidae => பாலினெமிடி
- polymyxin => பாலிமிக்ஸின்
- polymyositis => பாலிமியோசிடிஸ்
- polymox => பொலிமொக்ஸ்
- polynya => பாலினியா
- polyodon => பாலியோடோன்
- polyodon spathula => பாலியோடான் ஸ்பேதுலா
- polyodontidae => பாலியோடோண்டிடி
- polyoestrous => பாலியெஸ்ட்ரஸ்
- polyoicous => பாலியோயிக்கஸ்
- polyoma => பாலியோமா
- polyoma virus => பாலியோமா வைரஸ்
- polyose => பாலியோஸ்
- polyostotic fibrous dysplasia => பாலியோஸ்டோட்டிக் ஃபைப்ரஸ் டிஸ்ப்ளேசியா
Definitions and Meaning of polynucleotide in English
polynucleotide (n)
(biochemistry) a linear polymer whose molecule is composed of many nucleotide units constituting a section of a nucleic acid molecule
FAQs About the word polynucleotide
பாலினியூக்ளியோடைடு
(biochemistry) a linear polymer whose molecule is composed of many nucleotide units constituting a section of a nucleic acid molecule
No synonyms found.
No antonyms found.
polynomial => பல்லுறுப்புக்கோவை, polyneuritis => பாலி நியூரிடிஸ், polyneuritic psychosis => பாலினியூரிடிக் சைக்கோசிஸ், polynesian tattler => பாலினேசிய மொழி பேசுபவர், polynesian => பொலினேசியன்,