Tamil Meaning of platypoda
பிளாட்பாடா
Other Tamil words related to பிளாட்பாடா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of platypoda
- platypod => பிளேட்டைபோட்
- platymiscium pinnatum => பிளாட்டிமிசியம் பின்னேட்டம்
- platymiscium => பிளாட்டிமிசியம்
- platymeter => பிளாட்டியாமிட்டர்
- platylobium formosum => பிளாட்டிலோபியம் ஃபார்மோசம்
- platylobium => பிளாட்டிலோபியம்
- platyhelminthes => ப்ளாட்டிஹெல்மிந்த்ஸ்
- platyhelminth => பிளாட்டிஹெல்மின்த்
- platyhelmia => பிளாட்டிஹெல்மின்தா
- platyelminthes => புளாட்டிஹெல்மின்த்ஸ்
- platypoecilus => பிளேட்டிபோயெசிலஸ்
- platypoecilus maculatus => பிளாட்டிபொய்சிலஸ் மேக்கூலேடஸ்
- platyptera => பிளாட்டிப்டெரா
- platypus => பிளாட்டிபஸ்
- platyrhine => பிளாட்டிரைன்
- platyrhini => பிளாடிரைனி
- platyrhinian => பிளாட்டிரினியன்
- platyrrhine => பிளாட்டிரின்
- platyrrhini => பிளாட்டிரினி
- platyrrhinian => பிளாட்டிர்ஹினியன்
Definitions and Meaning of platypoda in English
platypoda (n. pl.)
Same as Prosobranchiata.
FAQs About the word platypoda
பிளாட்பாடா
Same as Prosobranchiata.
No synonyms found.
No antonyms found.
platypod => பிளேட்டைபோட், platymiscium pinnatum => பிளாட்டிமிசியம் பின்னேட்டம், platymiscium => பிளாட்டிமிசியம், platymeter => பிளாட்டியாமிட்டர், platylobium formosum => பிளாட்டிலோபியம் ஃபார்மோசம்,