Tamil Meaning of platanus
பிளேட்டானஸ்
Other Tamil words related to பிளேட்டானஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of platanus
- platanthera leucophea => பிளட்டான்தெரா லூகோபியா
- platanthera chlorantha => பிளாண்டந்தேரா குளோரந்தா
- platanthera bifolia => பிளாடென்தெரா பிபோலியா
- platanthera => பிளாட்டனேந்தரா
- platanistidae => பிளேட்டானிஸ்டிடே
- platanist => பிளாடானிஸ்ட்
- platanaceae => பிளைட்டானேசிய
- platan => பிளேட்டன்
- plataleidae => பிளாடாலிடே
- platalea => பிளடேலியா
- platanus acerifolia => பிளாட்டனஸ் எசெரிஃபோலியா
- platanus occidentalis => அமெரிக்க பிளாட்டனஸ்
- platanus orientalis => நிலத்தாமரை அல்லது கிழக்குத் தளம் மரம்
- platanus racemosa => பிளாடனஸ் ரிசிமோசா
- platanus wrightii => பிளாடனஸ் ரைட்டி
- platband => பிளாட்பேண்ட்
- plate => தட்டு
- plate armor => ப்ளேட் ஆர்மர்
- plate armour => ப்ளேட் ஆர்மர்
- plate glass => புளேட் கண்ணாடி
Definitions and Meaning of platanus in English
platanus (n)
genus of large monoecious mostly deciduous trees: London plane; sycamore
platanus (n.)
A genus of trees; the plane tree.
FAQs About the word platanus
பிளேட்டானஸ்
genus of large monoecious mostly deciduous trees: London plane; sycamoreA genus of trees; the plane tree.
No synonyms found.
No antonyms found.
platanthera leucophea => பிளட்டான்தெரா லூகோபியா, platanthera chlorantha => பிளாண்டந்தேரா குளோரந்தா, platanthera bifolia => பிளாடென்தெரா பிபோலியா, platanthera => பிளாட்டனேந்தரா, platanistidae => பிளேட்டானிஸ்டிடே,