Tamil Meaning of phyllostomus hastatus
பைல்லோஸ்டோமஸ் ஹேஸ்டாடஸ்
Other Tamil words related to பைல்லோஸ்டோமஸ் ஹேஸ்டாடஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of phyllostomus hastatus
- phyllostomus => பிலோஸ்டோமஸ்
- phyllostomidae => பிலோஸ்டோமிடி
- phyllostome => பிலோஸ்டோம்
- phyllostomatidae => பிலோஸ்டோமாடிடே
- phyllostachys nigra => ஃபைல்லோஸ்டாச்சிஸ் நிக்கிரா
- phyllostachys bambusoides => -----
- phyllostachys aurea => பைலோஸ்டாச்சிஸ் ஆரியா
- phyllostachys => பைலோஸ்டாச்சிஸ்
- phyllosoma => பைல்லோசோமா
- phylloscopus sibilatrix => ஃபிலோஸ்கோபஸ் சிபிலேட்ட்ரிக்ஸ்
- phyllotactic => பைலோடாக்டிக்
- phyllotaxis => இலை அமைவு
- phyllotaxy => இலை அமைப்பு
- phyllous => இலைக்காம்பு
- phylloxanthin => பைலோக்ஸாந்தின்
- phylloxera => ஃபில்லாக்ஸெரா
- phylloxera vitifoleae => ஃபைலோக்ஸெரா விடிஃபோலியா
- phylloxeridae => பிலோக்ஸிரிடே
- phylogenesis => ஃபைலோஜெனெசிஸ்
- phylogenetic => பைலோஜெனெடிக்
Definitions and Meaning of phyllostomus hastatus in English
phyllostomus hastatus (n)
a variety of leaf-nosed bat
FAQs About the word phyllostomus hastatus
பைல்லோஸ்டோமஸ் ஹேஸ்டாடஸ்
a variety of leaf-nosed bat
No synonyms found.
No antonyms found.
phyllostomus => பிலோஸ்டோமஸ், phyllostomidae => பிலோஸ்டோமிடி, phyllostome => பிலோஸ்டோம், phyllostomatidae => பிலோஸ்டோமாடிடே, phyllostachys nigra => ஃபைல்லோஸ்டாச்சிஸ் நிக்கிரா,