Gujarati Meaning of petronel
પેટ્રોનેલ
Other Gujarati words related to પેટ્રોનેલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of petronel
- petronas towers => પેટ્રોનાસ ટાવર
- petromyzontidae => પેટ્રોમિઝોન્ટિડે
- petromyzont => પેટ્રોમિઝોન્ટ
- petromyzoniformes => પેટ્રોમિઝોનિફોર્મેસ
- petromyzon marinus => પેટ્રોમિઝોન મેરિનસ
- petromyzon => પેટ્રોમાઇઝોન
- petromastoid => પેટ્રોમાસ્ટોઇડ
- petrology => પેટ્રોલોજી
- petrologist => પેટ્રોલોજીસ્ટ
- petrologically => પેટ્રોલોજિકલી
- petronius => પેટ્રોનિયસ
- petronius arbiter => પેટ્રોનિયસ આર્બિટર
- petrosal => પેટ્રોસલ
- petroselinum => પેટ્રોસેલિનમ
- petroselinum crispum => પેટ્રોસેલિનમ ક્રિસ્પમ
- petroselinum crispum neapolitanum => પેટ્રોસેલિનમ ક્રિસ્પમ નેપોલિટેનમ
- petroselinum crispum tuberosum => પેટ્રોસેલિનમ ક્રિસ્પમ ટ્યુબેરોસમ
- petrosilex => પેટ્રોસિલેક્સ
- petrosilicious => પેટ્રોસિલિસિયસ
- petrostearine => પેટ્રોસ્ટેરાઇન
Definitions and Meaning of petronel in English
petronel (n.)
A sort of hand cannon, or portable firearm, used in France in the 15th century.
FAQs About the word petronel
પેટ્રોનેલ
A sort of hand cannon, or portable firearm, used in France in the 15th century.
No synonyms found.
No antonyms found.
petronas towers => પેટ્રોનાસ ટાવર, petromyzontidae => પેટ્રોમિઝોન્ટિડે, petromyzont => પેટ્રોમિઝોન્ટ, petromyzoniformes => પેટ્રોમિઝોનિફોર્મેસ, petromyzon marinus => પેટ્રોમિઝોન મેરિનસ,