Gujarati Meaning of peter lorre
પીટર લોર
Other Gujarati words related to પીટર લોર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of peter lorre
- peter ilich tchaikovsky => પીટર ઇલિચ ત્ચૈકોવ્સ્કી
- peter i => પીટર પહેલો
- peter goldmark => પીટર ગોલ્ડમાર્ક
- peter cooper => પીટર કૂપર
- peter carl goldmark => પીટર કાર્લ ગોલ્ડમાર્ક
- peter carl faberge => પીટર કાર્લ ફેબરજે
- peter behrens => પીટર બેહ્રેન્સ
- peter alexander ustinov => પીટર એલેક્ઝેન્ડર ઉસ્તિનોવ
- peter abelard => પીટર એબેલાર્ડ
- peter => પીટર
- peter mark roget => પીટર માર્ક રોજેટ
- peter medawar => પીટર મેડવાર
- peter minnewit => પીટર મિનેવિટ
- peter minuit => પીટર મિનુઇટ
- peter o'toole => પીટર ઓ'ટુલ
- peter out => ખતમ થવું
- peter pan => પીટર પેન
- peter pan collar => પીટર પેન કોલર
- peter paul mauser => પીટર પોલ માઉસર
- peter paul rubens => પીટર પોલ રુબેન્સ
Definitions and Meaning of peter lorre in English
peter lorre (n)
United States actor (born in Hungary) noted for playing sinister roles (1904-1964)
FAQs About the word peter lorre
પીટર લોર
United States actor (born in Hungary) noted for playing sinister roles (1904-1964)
No synonyms found.
No antonyms found.
peter ilich tchaikovsky => પીટર ઇલિચ ત્ચૈકોવ્સ્કી, peter i => પીટર પહેલો, peter goldmark => પીટર ગોલ્ડમાર્ક, peter cooper => પીટર કૂપર, peter carl goldmark => પીટર કાર્લ ગોલ્ડમાર્ક,