Tamil Meaning of paul cezanne
பால் செசான்
Other Tamil words related to பால் செசான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of paul cezanne
- paul dukas => போல் டுக்காஸ்
- paul ehrlich => பால் எர்லிச்
- paul gauguin => பால் காகுயின்
- paul heinrich dietrich => போல் ஹென்றிக் டைட்ரிச்
- paul hermann muller => பால் ஹெர்மன் முல்லர்
- paul heyse => பால் ஹேஸ்
- paul hindemith => பால் ஹிண்டெமித்
- paul iii => பால் III
- paul johann ludwig von heyse => பால் ஜோஹான் லுட்விக் வான் ஹேஸ்
- paul johannes tillich => பால் ஜோஹன்னஸ் டில்லிச்
Definitions and Meaning of paul cezanne in English
paul cezanne (n)
French Post-impressionist painter who influenced modern art (especially cubism) by stressing the structural components latent in nature (1839-1906)
FAQs About the word paul cezanne
பால் செசான்
French Post-impressionist painter who influenced modern art (especially cubism) by stressing the structural components latent in nature (1839-1906)
No synonyms found.
No antonyms found.
paul bustill robeson => பால் பஸ்டில் ரோப்சன், paul bunyan => பால் புன்யன், paul adrien maurice dirac => பால் அட்ரியன் மோரிஸ் டிராக், paul => பால், pauhaugen => பவுஹாகென்,