Tamil Meaning of oreide
ஒரீட்
Other Tamil words related to ஒரீட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of oreide
- oregonian => ##
- oregon white oak => ஒரேகான் வெள்ளை ஓக்
- oregon pine => ஓரிகான் பைன்
- oregon oak => ஒரேகான் ஓக்
- oregon myrtle => ஓரேகான் மைர்ட்டில்
- oregon maple => ஒரேகான் மேப்பிள்
- oregon lily => ஒரேகான் லில்லி
- oregon larch => ஓரிகான் லார்ச்
- oregon jargon => ஓரிகான் ஜார்கான்
- oregon holly grape => ஓரிகான் ஹோலி திராட்சை
- oreo => ஒரேஓ
- oreo cookie => ஒரியோ குக்கி
- oreodon => ஓரியோடான்
- oreodont => ஓரியோடோண்ட்
- oreographic => ஓரியோகிராஃபிக்
- oreography => ஓரியோகிராபி
- oreopteris => ஓரியோப்டெரிஸ்
- oreopteris limbosperma => ஓரியோப்டெரிஸ் லிம்போஸ்பெர்மா
- oreortyx picta palmeri => ஓரியோர்ட்டிக்ஸ் பிக்டா பால்மெரி
- oreoselin => ஓரியோசெலின்
Definitions and Meaning of oreide in English
oreide (n)
alloy of copper and tin and zinc; used in imitation gold jewelry
oreide (n.)
See Oroide.
FAQs About the word oreide
ஒரீட்
alloy of copper and tin and zinc; used in imitation gold jewelrySee Oroide.
No synonyms found.
No antonyms found.
oregonian => ##, oregon white oak => ஒரேகான் வெள்ளை ஓக், oregon pine => ஓரிகான் பைன், oregon oak => ஒரேகான் ஓக், oregon myrtle => ஓரேகான் மைர்ட்டில்,