Tamil Meaning of oregon crab apple
ஓரிகான் க்ராப் அப்பிள்
Other Tamil words related to ஓரிகான் க்ராப் அப்பிள்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of oregon crab apple
- oregon fir => ஓரிகான் ஃபெர்
- oregon grape => ஓரிகான் திராட்சை
- oregon holly grape => ஓரிகான் ஹோலி திராட்சை
- oregon jargon => ஓரிகான் ஜார்கான்
- oregon larch => ஓரிகான் லார்ச்
- oregon lily => ஒரேகான் லில்லி
- oregon maple => ஒரேகான் மேப்பிள்
- oregon myrtle => ஓரேகான் மைர்ட்டில்
- oregon oak => ஒரேகான் ஓக்
- oregon pine => ஓரிகான் பைன்
Definitions and Meaning of oregon crab apple in English
oregon crab apple (n)
small tree or shrub of western United States having white blossoms and tiny yellow or red fruit
FAQs About the word oregon crab apple
ஓரிகான் க்ராப் அப்பிள்
small tree or shrub of western United States having white blossoms and tiny yellow or red fruit
No synonyms found.
No antonyms found.
oregon cedar => ஒரேகான் சீடார், oregon ash => ஓரேகான் சாம்பல், oregon alder => ஒரிகான் ஆல்டர், oregon => ஒரேகான், oregano => ஒரேகனோ,