Tamil Meaning of order mecoptera
ஆர்டர் மெகாப்டெரா
Other Tamil words related to ஆர்டர் மெகாப்டெரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order mecoptera
- order marsupialia => வரிசை மார்சுபியாலியா
- order marchantiales => ஆர்டர் மார்சென்டேலியா
- order marattiales => உத்தரவு மரட்டேசியேல்ஸ்
- order mantophasmatodea => வரிசை மான்டோபஸ்மாட்டோடீ
- order malvales => ஆர்டர் மால்வேல்ஸ்
- order mallophaga => வரிசை மெலோபாகா
- order madreporaria => ஒர்டர் மேட்ரேபொரேரியா
- order lyginopteridales => ஆர்டர் லிகினோப்டெரிடேலிஸ்
- order lycopodiales => ஒர்டர் லைகோபாடியேல்ஸ்
- order lycoperdales => லைகோபர்டேல்ஸ் வரிசை
- order moniliales => மோனிலியாலிஸ் வரிசை
- order monotremata => மோனோட்ரீம் கணம்
- order mucorales => மியூக்கோரேல்ஸ் வரிசை
- order musales => ஆர்டர் முசலேஸ்
- order myaceae => ஆர்டர் மையேசியே
- order mycelia sterilia => ஆர்டர் மைசீலியா ஸ்டெரிலியா
- order mycoplasmatales => ஆர்டர் மைகோப்லாஸ்மாட்டேலிஸ்
- order mycrosporidia => வரிசை மைக்ரோஸ்போரிடியா
- order myricales => மைரிக்கேல்ஸ் வரிசை
- order myrtales => மார்டல்ஸ் ஒர்டர்
Definitions and Meaning of order mecoptera in English
order mecoptera (n)
an order of carnivorous insects usually having long membranous wings and long beaklike heads with chewing mouths at the tip
FAQs About the word order mecoptera
ஆர்டர் மெகாப்டெரா
an order of carnivorous insects usually having long membranous wings and long beaklike heads with chewing mouths at the tip
No synonyms found.
No antonyms found.
order marsupialia => வரிசை மார்சுபியாலியா, order marchantiales => ஆர்டர் மார்சென்டேலியா, order marattiales => உத்தரவு மரட்டேசியேல்ஸ், order mantophasmatodea => வரிசை மான்டோபஸ்மாட்டோடீ, order malvales => ஆர்டர் மால்வேல்ஸ்,